Näkemyksellinen asiantuntijasi
satamahankkeissa

Me varmistamme, että projektisi satamassa hoituu parhaalla mahdollisella laadulla ja juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Pitkä kokemus satamapuolen asiantuntijana, laaja toiminta-alue Pohjoismaissa ja syvä kiinnostus alan kehitystä kohtaan takaavat onnistuneet hankkeet.

Erityisosaamistamme ovat satama-, laiturirakenteiden ja maihinnousu­siltojen suunnittelu sekä satama­hankkeiden projektin­johtotehtävät.

Nord-Engineering

Nord-Engineeringin historia ulottuu vuoteen 1970 asti. Olemme vuosikymmenten aikana toteuttaneet lukuisia hankkeita ympäri Pohjoismaita ja onnistuneet luomaan laajan asiakaskunnan alueella.

Joulukuussa 2014 tuli aika siirtyä uudelle sivulle yrityksen historiassa. Vankka suunnittelukokemuksemme satama-alalla sai uuden kodin itselleen, kun Nord-Engineeringin henkilöstömme siirtyi turkulaisen Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy:n palvelukseen. Maaliskuussa 2016 Aalto-Setälä Oy rekisteröi Nord-Engineeringin aputoiminimekseen, ja tänään vahvistamme toistemme osaamista.

Vakautta ja varmuutta projekteihin satamassa

Olemme asiantuntijoita satama- ja laiturirakenteiden suunnittelussa sekä satamahankkeiden projektinjohtotehtävissä. Palvelumme kattavat satamassa muun muassa laiturirakenteet, autorampit ja maihinnoususillat. Varmuus tekoihin on syntynyt pitkän kokemuksen tuloksena. Toimialueenamme ovat Pohjoismaat. Palvelemme sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Näin olemme auttaneet asiakkaitamme

Tutustu viimeisimpiin kohteisiimme.

Asiantuntijamme palveluksessasi

Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@a-s.fi
Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku
Heikki Salpaoja

Projektinjohto

0500 523 011

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku
Anders Eklund

Projektinjohto

040 777 4173

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku
Stefan Engblom

Rakennesuunnittelu

050 376 3294

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku
Ilkka Tuomi

Rakennesuunnittelu

050 360 5135

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku
Kikka Numminen

Rakennesuunnittelu

050 360 5169

Miten voimme auttaa?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.
Jätä viesti tai soita, niin olemme sinuun yhteydessä.