Meillä saa kehittyä
ja kasvaa

Missä oletkaan työurallasi, me toivotamme tervetulleeksi taloon innostuneita ongelmanratkaisijoita. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi monipuolisten hankkeiden parissa ja oppimaan uutta joka päivä.

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku

Joustoa, avoimuutta ja tekemisen meininkiä

Positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä on mielestämme miellyttävintä työskennellä. Silloin myös saavutetaan parhaiten onnistuneet lopputulokset. Me Aalto-Setälällä suhtaudumme työhön innokkaalla asenteella, toisia tukien ja yhdessä toteuttaen. Yhteisiä kokemuksia jaamme joka aamu, kun keräännymme porukalla saman pöydän ääreen.

Työkulttuurimme tukipilareita ovat avoimuus, joustavuus ja itseohjautuvuus.

Urapolkuja on yhtä monta kuin tekijöitäkin

Avoimet työpaikat

Määrä- ja kustannuslaskijoita

Haemme joukkoomme määrä- ja kustannuslaskijoita! Tehtäviin kuuluu:

  • ammattirakennuttajille laadittavien tavoitehinta- ja rakennusosa-arvioiden laadinta
  • rakennusliikkeille kustannusarvioiden laadinnat, sekä määrälaskelmat tarjousten tekoa varten

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi!

Lähetä sähköpostilla CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen anders.eklund@a-s.fi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja juttelemme lisää mahdollisuuksista. Lisätietoja Andersilta numerosta 040 777 4173.

Rakennesuunnittelija

Etsitkö uusia haasteita ratkottavaksi?
Oletko motivoitunut osaaja, joka innostuu löytäessään asiakkaalle parhaiten soveltuvan lopputuloksen?
Entä haluatko haastaa itsesi muun muassa liikkuvien rakenteiden suunnittelussa?

Etsimme nyt joukkoomme rakennesuunnittelijoita talonrakennushankkeiden sekä satamarakenteiden ja -laitteiden uudis- ja korjauskohteisiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää rakennesuunnittelukokemusta, insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana suunnitteluryhmää. Mallinnus- ja FEM-laskentaosaaminen sekä muutaman vuoden työkokemus katsotaan eduksi.

Satamapuolella olemme erikoistuneet muun muassa laiturirakenteisiin, autoramppeihin ja maihinnoususiltoihin. Satamapuolen suunnittelijalta edellytämme hyvää osaamista teräsrakenteiden suunnittelusta. Kokemus muun muassa rakennuksien tai laitosrakenteiden teräsrakenteiden suunnittelussa on vaivatonta siirtää satamarakenteiden ja -laitteiden suunnitteluun.
Jos haluat päästä kehittymään urallasi ja näyttämään taitosi monipuolisten hankkeiden parissa, ota rohkeasti yhteyttä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian!

Lähetä sähköpostilla CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen jussi.kaamanen@a-s.fi.
Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja juttelemme lisää mahdollisuuksista.
Lisätietoja Jussilta numerosta 040 564 4424.

LVI-projektipäällikkö /-valvoja, talotekniikka

Etsitkö uusia mahdollisuuksia urallasi? Oletko kiinnostunut monipuolisista tehtävistä projektinjohdon parissa? Haluatko kehittyä osaajana kannustavassa työilmapiirissä?

Etsimme ammattitaitoista osaajaa liittymään joukkoomme talotekniikkatöiden valvojaksi / rakennuttajaksi sekä uudis- että korjauskohteisiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa teknisen alan tutkintoa (DI/insinööri/RKM) sekä muutaman vuoden työkokemusta. Osaat toimia loistavasti niin itsenäisesti kuin osana suunnitteluryhmää. Katsomme eduksesi RAP-, RAV- ja TATE-valvojan pätevyydet.


Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, ammattitaitoisen sekä kannustavan tiimin ja mahdollisuudet kehittyä urallasi. Jos haluat päästä näyttämään taitosi monipuolisten hankkeiden parissa, ota rohkeasti yhteyttä. Odotamme, että kuulemme sinusta pian!


Lähetä sähköpostilla CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen jussi.kaamanen@a-s.fi. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja juttelemme lisää mahdollisuuksista. Lisätietoja Jussilta numerosta 040 564 4424.

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku

Opi meidän kanssamme

Etsitkö ensiaskelia urallasi, haluatko näyttää kykysi harjoittelussa tai kaipaatko paikkaa päättötyöllesi? Meillä Aalto-Setälällä on monipuolisia mahdollisuuksia alan tuleville osaajille, jotka ovat motivoituneita oppimaan ja oivaltamaan.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan mahdollisuuksistasi meillä opintojen ohessa ja valmistumisen jälkeen.

Kerro meille taidoistasi

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa paikkaa tai sinulla on hyvin monipuolinen osaamisprofiili?
Me kuulemme mielellämme jokaisesta alamme huippuosaajasta.

Lähetä meille avoin hakemus ja kerro itsestäsi lisää.

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku

Hae meille töihin