Tavoitteenamme on luoda
horjumatonta tulevaisuutta

Rakkaudesta lajiin, joku voisi sanoa. Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy on rakennettuihin ympäristöihin erikoistunut yksityinen konsulttitoimisto, jossa innostumme joka päivä haasteiden ratkaisemisesta ja uusien näkökulmien löytämisestä.

Asiakkaidemme luottamus on meille työmme tärkein mittari. Se on ollut meidän periaatteemme yrityksen perustamisesta lähtien vuodesta 1972.

Me olemme Aalto-Setälä

Tehty työ opettaa. Me Aalto-Setälällä olemme vastanneet hyvin monipuolisten ja eri kokoluokkaan sijoittuvien hankkeiden rakennuttamisesta jo kohta viidenkymmenen vuoden ajan. Kuluneet vuodet ovat tuoneet mukanaan kokeneen ja varman otteen projekteihimme.

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy perustettiin vuonna 1972, ja olemme alusta asti olleet itsenäinen konsulttitoimisto. Yrityksemme osakkaat ovat aina työskennelleet osana yritystä – se on mielestämme paras tapa toimia. Vuonna 2016 yrityksemme jakautui, minkä ansiosta saimme useamman työntekijämme mukaan yrityksen osakkaiksi. Juuremme ovat syvällä Varsinais-Suomen maaperässä Turun seudulla ja palvelemme molemmilla kotimaisilla kielillä.

Meillä tehdään työtä ihmiseltä ihmiselle, luottamusta vaalien. Keskinäinen luottamus niin asiakkaan ja meidän välillä kuin työntekijöiden kesken on kaiken perusta. Aalto-Setälä on taitavien osaajien yhteisö, jossa tekijämme haastavat itseään jatkuvasti parhaisiin tuloksiin asiakkaamme edun vuoksi.

Rakennukset eivät ole meille vain rakennuksia, vaan tavoitteenamme on luoda alueemme parhaita ympäristöjä – paikkoja toimivalle työlle ja mukavalle elämiselle.

Annamme itsestämme peliin kaiken, jotta työmme toteutuu varmalla otteella, sinun eduksesi.

Visiomme

Me Aalto-Setälällä rakennamme horjumatonta tulevaisuutta. Rakennamme puitteet alueemme parhaille ympäristöille – toimivalle työlle ja mukavalle elämiselle.

Missiomme

Teemme tavoitteellista työtä toivottujen tulosten eteen. Avoimella, ihmislähtöisellä ja osaavalla otteellamme ratkomme haasteita ja onnistumme yhdessä.

Jotta sinun
etusi toteutuisi
niin kuin pitääkin

Asiakkaamme tarpeet ovat kaiken sen ytimessä, mitä teemme. Toteutamme työmme niin, että juuri sinun projektisi tarpeet tulevat seikkaperäisesti huomioiduiksi ja etsimme tarpeisiisi parhaat ratkaisut.

Välitämme aidosti jokaisen hankkeemme sujuvuudesta, ja siksi haluamme myös työskennellä mahdollisimman läpinäkyvällä, avoimella ja joustavalla tavalla.

Tarjoamme käyttöösi paikallisen tuntemuksen Turun seudun ja Varsinais-Suomen ympäristöistä. Laajimmillaan työskentelemme Pohjoismaiden satamissa asti. Palvelemme sekä suomeksi että ruotsiksi.

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku

Arvomaailma, jossa tärkeintä on ihminen

Arvomme ohjaavat päivittäistä työtämme ja ovat perusta asiakkaidemme kohtaamiselle.

Luottamus

Vaalimme luottamusta kaikessa toiminnassamme. Meille luottamus tarkoittaa varmuutta siitä, että sanoihin ja tekoihin voi luottaa.

Avoimuus

Meille suunta onnistumiselle lähtee avoimesta toimintatavasta. Läpinäkyvyys kulkee mukana jokaisessa arkipäivässämme.

Paikallisuus

Olemme paikallinen toimija lähellä sinua. Paikallisen ympäristön ja olosuhteiden tuntemus on valttikorttimme.

Me pidämme huolen projekteistasi

Me Aalto-Setälällä rakennamme horjumatonta tulevaisuutta. Rakennamme puitteet alueemme parhaille ympäristöille – toimivalle työlle ja mukavalle elämiselle.
Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku