Hos oss får man utvecklas
och växa

Var du än är i din karriär, så välkomnar vi ivriga problemlösare. Hos oss får du förverkliga dig själv i mångsidiga projekt och lära dig något nytt varje dag.

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku

Flexibilitet, öppenhet och äkta görande

Enligt oss är det roligast att jobba i en positiv och stöttande atmosfär. Då uppnås även de bästa möjliga slutresultaten. Vi på Aalto-Setälä förhåller oss med iver till arbetet, vi stöder varandra och genomför tillsammans. Gemensamma erfarenheter delar vi sinsemellan varje morgon när hela gänget samlas kring samma bord.

Stödpelarna i vår arbetskultur är öppenhet, flexibilitet och självstyre.

Lika många karriärstigar som arbetare

Lediga tjänster

Mängd- och kostnadsberäknare

Vi söker mängd- och kostnadsberäknare för att förstärka vårt team! Till arbetsuppgifterna hör:

  • utarbetande av uppskattningar av målpriser och byggnadsdelar för professionella byggare
  • beräkningar av kostnaderna för byggentreprenader samt kvantitativa beräkningar för anbudsförfaranden

Tidigare erfarenhet av dylika uppgifter ses som fördel!

Skicka CV samt löneanspråk via email till adressen anders.eklund@a-s.fi.

Vi svarar gärna på dina frågor och diskuterar mer om dina möjligheter. Tilläggsuppgifter fås av Anders på numret 040 777 4173.

Konstruktionsplanerare

Söker du nya utmaningar att lösa?
Är du en motiverad talang som blir ivrig när du hittar den optimala lösningen för kunden?
Vill du utmana dig själv med bland annat planering av rörliga konstruktioner?

Vi letar nu efter konstruktionsplanerare för våra husbyggnadsprojekt samt nybygges- och saneringsobjekt av hamnkonstruktioner och -enheter.

För att framgångsrikt sköta uppgiften krävs erfarenhet av konstruktionsplanering, civil- eller diplomingenjörsutbildning och förmågan att arbeta både självständigt och som en del av planeringsgrupp. Kunnande av modellering och FEM-kalkylering samt några års arbetserfarenhet ses som fördel.

På hamnsidan är vi specialiserade i bland annat kajkonstruktioner, bilramper och landgångar. Av hamnsidans planerare fordrar vi starkt kunnande i planering av stålkonstruktioner. Erfarenhet av planering av stålkonstruktioner i bland annat byggnader och anstaltskonstruktioner kan enkelt skiftas till planering av hamnkonstruktioner och -enheter.
Om du vill få en chans att utvecklas i karriären och uppvisa din färdighet i mångsidiga projekt, ta då kontakt. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Skicka CV samt löneanspråk via email till adressen jussi.kaamanen@a-s.fi.
Vi svarar gärna på dina frågor och diskuterar mer om dina möjligheter.
Tilläggsuppgifter fås av Jussi på numret 040 564 4424.

VVS-projektledare / -övervakare, husteknik

Söker du nya möjligheter i karrären? Är du intresserad av mångsidiga uppgifter inom projektledning? Vill du utvecklas som expert i en stöttande arbetsmiljö?

Vi söker en professionell expert att ansluta sig till vårt husteknik-team som övervakare / byggherre i både nybygges- och saneringsobjekt.

För att sköta uppgiften med framgång kräver vi en lämplig utbildning (diplomingenjör / civilingenjör / byggmästare) samt några års arbetserfarenhet. Du klarar av att fungera utmärkt både självständigt och som en del av planeringsgruppen. Som fördel anses övervakningskompetens (RAP, RAV och TATE).


Vi erbjuder mångsidiga och intressanta arbetsuppgifter, ett yrkeskunnigt och stöttande team och möjligheten att utvecklas i karriären. Om du vill uppvisa dina färdigheter i mångsidiga projekt, ta då kontakt. Vi ser fram emot att få höra från dig!


Skicka CV samt löneanspråk via email till adressen jussi.kaamanen@a-s.fi. Vi svarar gärna på dina frågor och diskuterar mer om dina möjligheter. Tilläggsuppgifter fås av Jussi på numret 040 564 4424.

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku

Lär dig med oss

Söker du efter karriärens första steg, vill du uppvisa din färdighet genom praktik eller söker du efter en plats för ditt slutarbete? Vi på Aalto-Setälä har mångsidiga möjligheter för branschens framtida talanger, som är motiverade att lära och utveckla sig.

Ta modigt kontakt, så diskuterar vi dina möjligheter hos oss vid sidan om studierna och efter examen.

Berätta om dina skickligheter

Hittade du inte en lämplig ledig tjänst eller har du en väldigt mångsidig skicklighetsprofil?
Vi hör gärna varje topptalang i vår bransch.

Skicka en öppen ansökan och berätta mer om dig själv.

Insinööritoimisto Aalto-Setälä Oy Turku

Sök jobb hos oss